Toner je zaslužan za ispis na laserskom printeru

Laserski printeri i toner

S druge strane, laserski printeri koriste toner koji je optimalno rješenje za veliku količinu ispisa pa je ovakav printer uvijek dobro rješenje za urede i kućanstva koja često koriste printer. Iako je laserski printer u početku malo skuplja opcija, posebno kada se usporedi s običnim pisačima, njegova je korisnost nekoliko puta veća, osobito zbog:

Kvalitetan toner
Kvalitetan toner će omogućiti brži ispis
  • brzine ispisa 
  • jeftinije cijene
  • kvalitete

Način ispisa s tonerom

Laserski pisač funkcionira tako da sliku stvara laserska zraka, a u prahu se elektricitetom privlači boja na papir kako bi stvorio sliku. Sami toner se sastoji od sušenog ugljena i polimera, za razliku od tekuće tinte koja se koristi kod inkjet pisača. Zbog toga vas vaš toner nikada neće iznevjeriti i ispisati sliku koju ćete zamrljati ako se nije osušila do kraja.

Laserski printer je najpouzdaniji pisač kojeg možete pronaći jer je izdržljiv i ekonomičan, a za najveći dio ovih karakteristika zaslužan je upravo toner. Kvalitetan toner će omogućiti brži ispis koji će biti:

  • oštriji 
  • precizniji
  • kvalitetniji

HP toneri

Za vaš HP toneri su dostupni putem online trgovina. One su iznimno svestrane i nude široku paletu proizvoda, dobre cijene proizvoda i pristojne cijene dostave.

Redovnom kupnjom HP tinte ili HP tonera u pouzdanoj Internet trgovini ponudit će vam prednosti redovnog klijenta, povoljnije cijene  i mnogo dodatnih prednosti. Na jednom mjestu možete nabaviti tinte i tonere za sve HP modele pisača, od originalnih do alternativnih (kao što su zamjenske, obnovljene i jeftine). Svaki HP toner dolazi uz garanciju od nekoliko godina.

You may also like...