Budite originalni i jedinstveni kod izrade majica


Izrada majica daje vam mogućnost da ljudima oko sebe pošaljete jedinstvenu, za vas posebnu ili specifičnu poruku, a da se pritom izdvojite iz mase. 

Sami osmislite dizajn odjeće

Kako bi izrada majica bila uspješna, potrebno vam je:

  • majica, najbolje bijele boje kako bi se otisak željenog motiva najbolje vidio
  • motiv ili natpis ispisan na laserskom pisaču
  • foto-transfer ljepilo (može se kupiti u svim Hobbyshopovima)
  • kist
  • škare
  • sušilo za kosu
  • spužvica
Majice s natpisom
Klikom do personaliziranog komada odjeće

Mogućnosti koje pruža izrada majica

Kao što vrlo dobro znamo, prodaja bilo kakvog proizvoda stvar je uglavnom dobrog marketinga, ukoliko marketing zakaže mala je vjerojatnost da će neki proizvod postići dobru prodaju na tržištu. Upravo tu izrada majica može ostvariti svoj puni potencijal. Iako se razni brendovi najčešće oglašavaju na internetu, a u fizičkom obliku to su najčešće kemijske olovke, šalice, upaljači ili rokovnici, nerijetko možemo vidjeti kako neki brend dijeli i majice s natpisom i svojim logom. 

Osim u svrhe marketinga koji povećava prodaju, personalizirane majice s natpisom možemo vidjeti i na djelatnicima raznih tvrtki, a na njima je najčešće istaknut samo naziv tvrtke, što je također jedna vrsta marketinga u kojoj izrada majica igra ulogu i ostvaruje svoj potencijal.

Klikom do personaliziranog komada odjeće

Osim toga što majice možete izraditi sami slijedeći navedene upute, majice s natpisom ili nekim motivom možete naručiti u za to specijaliziranim trgovinama, ali i putem web-stranica. Sve je više tvrtki koje danas nude i mogućnost online izrade majica s natpisom dajući kupcu mogućnost da majicu sam potpuno personalizira, a ona mu potom dolazi na kućnu adresu gdje mu ju dostavlja odabrana dostavna služba. 

Takve tvrtke zaista nude vrhunsku uslugu u smislu toga da cijeli proces pratite iz udobnosti vlastitoga doma te stranica nudi realan prikaz proizvoda koji odaberete, a potom i personalizirate. 

You may also like...