Krema protiv bora čuva vaš mladolik izgled

Mladenačka, elastična, sjajna i čista koža standard je ljepote u mnogim kulturama na svijetu. Upravo stoga prve bore, koje se znaju pojaviti već i u dvadesetim godinama života, znaju djelovati poprilično strašno, jer podsjećaju kako se naša koža cijeli život polako mijenja i gubi neka svoja svojstva.

Iako je dio tog procesa zapisan u genima, neke znakove starenja jednostavno možemo spriječiti ili izbrisati s kože pametnim odabirom kozmetike koja pomaže u prevenciji. Osim toga također i dodatno hrani kožu i potiče stvaranje prirodnih tvari koje ju čine mlađom, punom mladenačkog sjaja i općenito sretnijom.

Sastojci koji čine promjene

O tome koliko će efikasno krema protiv bora djelovati na vašem licu ponajviše ovisi vaša razina strpljenja i navika koju razvijete. Ipak, neke su kreme jednostavno bolje od drugih zbog svog sastava, koji maksimalno štiti, hrani i obnavlja kožu i u dubljim slojevima, te tako vremenom stvara efekt brisanja bora. Stoga kada se bira krema protiv bora, važno je potražiti one sa sastojcima poput hijalurona i retinola, koji izravno utječu na proizvodnju kolagena u koži, čime joj se vrača stara elastičnost i sjaj.

S druge strane, kožu je važno i nahraniti, u čemu ponajviše pomažu sastojci poput uree, koji ju dubinski hidratiziraju. Još jedan veoma bitan sastojak je i faktor zaštite od sunca, koji će spriječiti nova oštečenja nastala od UV zračenja. Time krema protiv bora utječe na tri glavna uzroka stvaranja bora i vašu kožu čini mlađom i zdravijom.

Strpljenje se isplati

Pojavljivanje bora na koži mnogima je svakodnevni podsjetnik na prolazak vremena i promjene koje svakodnevno, malo po malo, mijenjaju naš izgled. S obzirom da bore na mnogim licima nisu dobrodošli gosti, vremenom su se razvili mnogi načini i alati kojima svoju kožu možemo održati mladom i zdravom duže no što nam to dopušta priroda i naša genetika.

Za koje ćete se rješenje odlučiti ponajviše ovisi o dubini vašeg džepa i količini strpljenja koju imate. I dok se rezultati plastične kirurgije mogu osjetiti odmah, ona je uvjerljivo najinvazivnije rješenje koje predstavlja mnogo rizika. No, rezultati su zauzvrat dramatični i brzi. Ipak, mnogi od nas si, zbog straha od igala i operacija, ili jednostavno budžeta, ne možemo priuštiti estetsku kirurgiju. Ovdje u priču dolazi krema protiv bora kao jednostavno, neinvazivno, ali sporije rješenje za izravnavanje reljefa našeg lica.

 

You may also like...