Kupaonski blokovi štede novac

Opremanje stana zna biti stresno, no veoma je važno da mu pristupite ozbiljno i da kvalitetno namjestite svaku prostoriju. Najvažnija prostorija svakog stana je dnevni boravak gdje će nerijetko boraviti ukućani i gosti, a ne smije se zanemariti ni kupaonica. 

Kupaonski blokovi najjednostavniji su način za uređenje prostora i osim što u sebi sadrže više elemenata koje biste inače trebali zasebno tražiti da si odgovaraju, znatno su jeftiniji način kupnje. Kroz ovaj tekst uputit ćemo vas u uređenje i namještanje kupaonice te gdje možete pronaći širok izbor različitih kupaonskih blokova.

Uređenje kupaonice

Prilikom uređenja kupaonice veoma je bitno pravilno rasporediti sav namještaj i uređaje. Prije same kupnje potrebno je učiniti sljedeće:

  • izmjeriti dimenzije prostora
  • odrediti koji namještaj i uređaji će biti u prostoru
  • izmjeriti planiranu veličinu svakog komada namještaja i uređaja
Kupaonski blokovi
Kupaonski blokovi najjednostavniji su način za uređenje prostora

Imajte na umu da kupaonica ostane prostrana i da nije zatrpana. Ona je mjesto u stanu u kojem se svatko treba osjećati ugodno i zbog toga je prilikom njenog uređenja potrebno pomno paziti na zatrpanost prostora. 

Prva stvar koju morate učiniti je srediti pločice i postaviti kadu ili tuš kabinu. Nakon toga birajte namještaj i uređaje te ih polako raspoređujte po prostoru. Naša preporuka su kupaonski blokovi koji će se idealno uklopiti na zid kupaonice i dati joj poseban štih.

Moderni kupaonski blokovi 

Kupaonski blokovi sastoje se od više komada namještaja. U većini slučajeva su to:

  • lavandin
  • ormarić
  • zidni ormarići
  • zrcalo
  • svjetla

Ovisno o veličini kupaonice možete birati veće ili manje, a prilikom odabira bitno je obratiti pažnju i na izgled. Za stanove koji u drugim prostorijama imaju drveni namještaj, najbolje je birati takav dizajn, dok za moderne stanove možete odlučiti i na bijele ili crne blokove. 

Blokovi za kupaonicu temelj su prostorije te je neophodno da se slažu s bojom pločica. Nakon što ih odaberete, prema njima birajte i ostali namještaj i uređaje, kako bi cjelina pasala.

Jeftini kupaonski blokovi

Jeftini kupaonski blokovi odlične kvalitete dostupni su u web trgovini https://www.dom24.hr/. Ova trgovina nudi širok asortiman namještaja za kupaonice i cijeli stan te može biti jedino mjesto koje morate posjetiti prilikom preuređenja ili namještanja. Prednost je i detaljan opis namještaja s mnoštvom slika koje će u potpunosti dočarati izgled. Posjetite web trgovinu i odaberite sve što vam je potrebno za uređenje kupaonice i doma. U samo nekoliko klikova mišem možete naručiti i sav namještaj će biti dostavljen na vašu kućnu adresu.

You may also like...