Piši briši naljepnice otkrivaju umjetnika u vama

Iako su nas kao djecu učili kako je pisanje po zidu strogo zabranjeno, neki od nas ni danas se ne mogu oduprijeti porivu da zid ukrase crtežom vlastitog dizajna. Pa, iako to nije zgodno, rješenje ovakvih problema su piši-briši naljepnice koje istovremeno čuvaju zid i omogućuju vam da se umjetnički izrazite. One su jednostavno i elegantno rješenje koje omogućuje da bilo koju površinu po želji čarobno pretvorite u ploču za pisanje, crtanje, skladanje ili bilo koji drugi oblik umjetnosti po vašoj želji.

Ukras za svaki prostor

Piši-briši naljepnice odlično su rješenje za svaki prostor, razmislite li malo o tome. S jedne strane, one će razveseliti najmlađe članove vašeg kućanstva, jer svaka dodatna površina za crtanje znači mnogo. Vašoj djeci ponudit će mogućnost da sami ukrase svoju sobu, bez štete za budžet i koliko god puta oni to budu htjeli.

Piši briši naljepnice
Piši briši naljepnice su sve popularnije, a i super praktične

Sa druge strane, imate li ured ili radnu sobu, one će stvoriti odličnu površinu za planiranje, rasporede ili zapisivanje liste poslova koje morate obaviti. A imate li loš dan ili stresan tjedan, omogućit će vam da si ostavite i kakav inspirirajući moto ili izreku i tako si pomognete izdržati do vikenda. Također su odlična ideja i kao oglasna ploča za ostavljanje poruka u dnevnom boravku, ili prostor za kreiranje liste za kupnju u kuhinji.

Uredite prostor po svojoj volji

Svatko je od nas barem jednom u životu želio imati vlastitu školsku ploču, a piši-briši naljepnice nude vam upravo tu mogućnost. Za razliku od boja razne površine koje omogućuju pisanje i brisanje kredama, naljepnice su mnogo jednostavnije za postavljanje te se jednostavno mogu izrezati po mjeri, pa njima možete ukrasiti i manje površine.

Mogu se pronaći u mnoštvu različitih oblika, pa u prostoru osim mjesta za pisanje i crtanje mogu predstavljati i zanimljivu, personaliziranu dekoraciju. U pravilu, mogu se nalijepiti na bilo koju površinu. Iako je najpopularnije mjesto za njih zid, možete ih po želji nalijepiti i na stranice ormara, ogledala, radne površine, staklo, plastiku i druge materijale. Tako, ako niste pobornik velikih promjena, ili u prostoru za njih baš i nemate mjesta, lako ih možete prilagoditi i drugim dijelovima prostora.

You may also like...