Servisirajte ugostiteljsku opremu na vrijeme

Porastom broja ugostiteljskih objekata porasla je i potreba za kupnjom, ali i servisom ugostiteljske opreme poput perilica posuđa, perilica čaša, rashladnih uređaja, pećnica i slično zbog čega je bilo vrlo važno oformiti mrežu ovlaštenih servisa ugostiteljske opreme. 

Naime, koliko god uređaji bili novi i kvalitetni, s obzirom na velik broj radnih sati koje svakodnevno rade, velike su mogućnosti da će se u jednom trenutku pokvariti i to uvijek u onom za vas najgorem. Zato je uvijek dobro imati broj servisa opreme za gostione koji će na teren poslati svoje djelatnike kako bi se utvrdila vrsta i težina kvara.

Ovlašteni servis ugostiteljske opreme je najbolji izbor

Koliko god se ponekad kvar ugostiteljske opreme učinio vrlo malen i kao nešto što se vrlo lako može popraviti, tome ipak nije tako. Naime, svaki uređaj određenog proizvođača je specifičan prema:

  • Načinu rada
  • Dijelovima od kojih je sastavljen
  • Rasporedu unutarnjih elemenata
  • Dodatnim karakteristikama

Upravo je zbog svega navedenog vrlo važno da uređaj popravlja onaj servis ugostiteljske opreme koji je upoznat sa svim specifikacijama proizvoda određenog proizvođača.

Lako dostupni dijelovi za sve potrebne uređaje

Još jedna od prednosti koja ide u prilog ovlaštenim servisima opreme za gostione je taj da oni uvijek imaju rezervne dijelove za uređaje za koje su ovlašteni. Ako ih trenutno nemaju na stanju, oni ih mogu naručiti te ugradnjom originalnog rezervnog dijela bilo koji uređaj vratit će se u prvotno stanje što je zapravo i cilj. 

Kupnja ugostiteljske opreme i pomoć na jednom mjestu

Osim nošenja uređaja u ovlašteni servis ugostiteljske opreme, još jedan od načina na koji se uređaji mogu popraviti prema pravilima je situacija u kojoj prodavatelj ugostiteljske usluge garantira popravak pokvarenih uređaja. Ova opcija kupcima uvelike olakšava cjelokupan proces jer ne moraju samostalno tražiti kontakte i poslovnice servisera. 

Ovlaštenim servisima opreme za gostione nije teško ugraditi nove rezervne dijelove opreme.
Prednost servisa opreme za gostione je da oni uvijek imaju rezervne dijelove za uređaje za koje su ovlašteni.

Najčešće prodavatelji imaju svoje zaposlenike koji su ovlašteni za popravljanje uređaja određenog proizvođača ili uređaja određene kategorije.

Korisna, ali nesigurna pomoć za gostione

Ukoliko na vašem užem ili širem području ne postoji ovlašteni servis opreme gostione ili vam oni ne mogu pomoći, tada je jedino rješenje kontaktiranje samostalnih servisera koji u velikom broju slučajeva mogu biti od pomoći. 

Tehničari ovlaštenog servisa opreme za gostione popravljaju opremu u kuhinji.

Danas se uglavnom radi o ljudima koji su neko vrijeme radili u ovlaštenim servisima i otvorili samostalne poslove pa je velika vjerojatnost da će znati otkloniti kvar. Ipak, do problema dolazi i kada rezervni dio koji je potreban za popravak nije u slobodnoj prodaji već ga mogu naručiti samo ovlašteni serviseri.

You may also like...