Moderni regali za svaki prostor

Sjećate li se starih TV prijemnika koji su na silu činili centar svakog dnevnog boravka. Osim što ih je bilo nemoguće za podići i premjestiti, također ih je bilo nemoguće za očistiti.

Srećom ta su vremena iza nas. Dodatno uz ljepše TV prijemnike, ne moramo trošiti novce na jednako glomazne regali i TV ormariće.

Regali su danas poželjan komad pokućstva zbog svoje praktičnosti i estetike. Dostupni su u svim bojama, oblicima, kombinacijama i efikasno zaokružuju čak i dnevni boravak u kojem je TV pričvršćen na zid.

TV regali koji zaokružuju prostoriju

Ako imate zastarjeli namještaj u dnevnom boravku, kvalitetan TV regal će ga vizualno staviti u drugi plan. Ne samo to, nego cijelu prostoriju će podići na sljedeću razinu. Postoje regali visokog sjaja i oni mat. Možete ih naručiti u svim bojama i oblicima, dovoljno je pustiti maštu na volju.

Drveni, plastični, metalni, pa čak i od karbonskih vlakna, današnji regali su jednostavni za montirati, lagani za nositi i na više katove u zgradi i višenamjenski, što znači da možete odvojive komponente kombinirati na svakoj strani.

Tako možete imati asimetričan regal s televizorom u sredini i policama na desno ili na lijevo. Spomenuli smo da su dobar izbor i u kućanstvima gdje je TV pričvršćen na zid. Upravo tako. Regali ne služe više kako bi se samo televizor na njima držao nego služe i za pohranu dodatnih uređaja i detalja koja inače ne bi imala mjesta.

Ideje za vaše regale u dnevnom boravku

Regali će odlično poslužiti za postaviti playstation ispod televizora, uokvirene slike, ukrasne detalje i poklone koje želite izložiti. Regali visokog sjaja će svojim oštrim, pravilnim linijama vizualno učiniti svaki prostor i urednim.

Dodatni savjeti za namještaj dnevnog boravka

Regali ne čine sastavni dio nekog seta pokućstva, tako da ne moraju biti iste boje kao ostatak namještaja u dnevnom boravku. Ako vam je namještaj crne ili smeđe boje, bijeli regali visokog sjaja će osvježiti cijelu sliku.

U slučaju da imate šareni namještaj, nekoliko stojećih lampi, zanimljivu vintage fotelju u kutu, onda savjetujemo da birate mat regal, po mogućnosti u sivoj ili nekoj drugoj neutralnoj boji. Izbora je više nego ikad, tako da ne morate pristati na kompromis. Svaki životni prostor možete urediti precizno po svojoj ideji i učiniti jedinstvenim.

Moderni regali za dnevni boravak mogu se kupiti u različitim bojama

Za veliki izbor TV regala i sličnih komponenti slijedite link https://www.furnitura.hr/regali, gdje možete pronaći dijelove namještaja baš po vašoj zamisli. Furnitura.hr je online salon namještaja s najvećim izborom na tržištu te vrše dostavu diljem cijele Hrvatske. Garantiraju najniže cijene te povrat robe unutar 14 dana.

You may also like...