Motorna testera DeWalt DCCS620P1 recenzija

Ono što imamo ovde u Dewalt DCCS620P1 je još jedna neverovatan alat od čuvenog Dewalta. Budući da se napaja akumulatorom i ima samo 12-inčnu šipku, ova motorna testera je veoma kompaktna i lagana – Otkrićete da je ovo čini veoma lakom za korišćenje i kontrolu.

S obzirom na to da je ovo bežični Dewalt, izlazna snaga iz 20V 5.0 Ah akumulatora je veoma impresivna.

Ono što ćete otkriti tokom ove recenzije DEWALT DCCS620P1 je da donosi veliku kombinaciju snage i jednostavnosti upotrebe.

Činjenica da je ovo bežična testera, I toliko lagana, a ipak proizvodi veliku snagu, zaista ovo čini odličnim paketom.

To je jedan od razloga zašto je ovo naš top izbor u vodiču za motorne testere kao najbolja motorna testera i najbolja bežična motorna testera.

Brze specifikacije:

  • 12 inčna šipka
  • Bežična/Akumulatorsko napajanje
  • Visokoučinkoviti motor bez četkica
  • Lagana, samo 8.8lbs
  • 20V 5.0 Ah akumulator

Za koga je namenjen Dewalt DCCS620P1?

Ako ste vlasnik kuće ili zaista neko kome je potrebno da se uhvati u koštac od 6 do 10 inča trupaca ili drveća, ovo će biti odličan izbor.

Za ovakav posao, velika motorna testera bi bila totalna pretnja. One imaju više moći… ali često samo previše snage za male poslove kao što je ovaj, i one su teške za korišćenje i održavanje.

Dewalt je mnogo lakši i ugodniji za upotrebu od bilo koje motorne pile.

I ne samo to, nego ćete uvideti da on zaista proizvodi veliku količinu energije za ovakve male i srednje poslove.

U korisničkim recenzijama naći ćete mnogo korisnika velikih motornih testera koji govore o velikoj izlaznoj snazi DCCS620P1. Ovo je veoma velika pohvala, s obzirom da su navikli na bučne zveri kao što su velike motorne testere.

Performanse

Kada govorimo o performansama motorne testere, mi u osnovi pitamo “šta može da uradi?” I “koliko dobro to može da uradi?”.

Imajući ovo u vidu, to se uglavnom svodi na razgovor o kapacitetu sečenja i izlaznoj snazi.

Sa šipkom od 12 inča, kapacitet sečenja će biti donekle ograničen … Ona je na donjem kraju lestvice od 10 do 20 inča u kojem šipke za motorne testere generalno padaju.

You may also like...