TOTO MS964214CEFG#12 izduženi toalet

Postoje hromirani dodiri koji završavaju moćni izgled ovog proizvoda i ima veoma dobar odnos težine i dimenzije. ali šta je luksuzni toalet bez karakteristika? Sa ugrađenim mekim sedištem koje se lepo ponaša i ne lupa kupce, bićete zadovoljni. Oni će takođe biti zadovoljni snažnom akcijom ispiranja koja oslobađa otpad u kratkom vremenu, ali i sa racionalnom potrošnjom vode.

Ovo je jedan od najefikasnijih metoda ispiranja vode na koje ćete naići u ovom cenovnom opsegu, i mora se to videti da bi poverovali. Čak i sa svim takmičenjima u ovom cenovnom rangu, ovaj toalet Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree ima mnogo prekrasnih izgleda i osobina koje će vas naterati da se zaljubite u njega. Pobrinite se da ga kupite pre nego što nestanu sa lagera.

TOTO Eco Toilet recenzija

Najbolje Osobine

Toalet Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je ADA kompatibilan, i sve to dolazi u jednom komadu. Jedan deo znači bržu isporuku, manje problema sa instalacijom i lakše čišćenje. Bez dodatnih rascepa i pukotina koje se pojavljuju u dva i tri komadna toaleta ovde ima manje šanse da bakterije pronađu mesto za rast. I malo čišćenje koje morate da uradite je tačno ispred vas i bez nagađanja.

Upotreba dvostrukog ciklonskog sistema za ispiranje je poslastica i zaista se ponaša kao prirodna sila prilikom uklanjanja otpada. Koristeći snagu vode i gravitaciju, ovaj wc može postići maksimalnu snagu pri ispiranju, a sve to dok koristi samo 1.28 galona vode po ispiranju. Ovaj mali GPF zahtev takođe uključuje i potpuno čišćenje posude tako da ništa dodatno ne ostane iza sebe, i sve ćete dobiti u jednom ispiranju.

Na mestu otvora na rubu, brend se opredelio za pogonski sistem sa dvostrukom mlaznicom koji pažljivije usmerava vodu kroz toalet tokom procesa. Sa dve mlaznice koje usmeravaju sve do sifona, dobijate temeljnije ispiranje nego vodu koja nepotrebno putuje po posudi i ne radi ništa. Zvezda ovog toaleta Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je zapravo Softclose sedište na kojem nije samo udobno sedeti, već je napravljeno kako bi se oslobodilo lupanja sa wc daskom.

https://www.youtube.com/watch?v=c2QsL4gy4yE

Napravljeno je od plastike visokog učinka i ima profilisane odbojnike i visok sjaj polipropilena. Ova šminka omogućava da bude otporno na hemikalije i sredstva za čišćenje, ali i dalje možete koristiti neabrazivne materijale kada su dostupni.

You may also like...