Tisak majica za posebne prigode ili svakodnevicu

Razna posebna događanja ili pak printanje majica s logotipom tvrtke zahtijevaju tisak majica. To može biti završavanje škole i popularno zvana norijada ili pak darivanje bliskih osoba s jedinstvenom majicom. Osim za posebne prigode ili darivanje, tisak majica izrazito je popularan i za svakodnevicu, a pogotovo za vruće ljetne dane. Bitno je da je kvalitetan i da majica traje što veći broj pranja.

Tisak majica sve je popularniji

Upravo zbog toga što na ovaj način možete stvoriti potpuno jedinstvenu majicu, tisak majica je sve popularniji. Danas kada ljudi često objavljuju slike na raznim društvenim mrežama, sve više teže ka unikatnosti i upravo zbog toga na ovaj način mogu kreirati svoju jedinstvenu majicu. Za razliku od kupnje u nekom poznatom dućanu, gdje šetnjom gradom možete naići na nekoliko osoba koje imaju tu istu majicu, na ovaj način bit ćete sigurni da ste unikat, te možete kreirati majicu točno po svojem guštu. Prije tiska morate se detaljno raspitati o kvaliteti tiska i načinima printanja, jer nije svaki tisak jednak i oni jeftiniji ne znači da su bolji odabir.

Kvaliteta tiska majica

Prije narudžbe dobro provjerite kvalitetu tiska, pogotovo ako se odlučujete na tiskanje više majica. Nije svaki tisak jednak, a osim toga ni model majice nije isti kod svake tvrtke. Fruit of the Loom je najpoznatiji brend za tisak majica upravo zahvaljujući kvaliteti i cijeni majica. Upravo zbog toga, nemojte srljati i tražiti najjeftiniju ponudu, jer ona na dugoročno ne mora biti najisplativija.

Tisak na majice je veoma povoljan

Kupnja markirane odjeće zahtjeva veliki budžet, a osim toga u tom slučaju ne možete kreirati ono što nosite. Plaćanje nekoliko stotina kuna radi brenda je sasvim nepotrebno, a tisak majica može vam omogućiti kreiranje majice s vlastitim tekstom ili slikom. Dobar print studio za majice pobrinut će se da vašu ideju sprovede u djelo i napravi majicu točno onakvom kakvom ste ju vi zamislili.

Također, tisak na majice koriste i mnoge firme koje se odlučuju na standard oblačenja zaposlenika. Tako kreiraju majice za zaposlenike, najčešće jednobojne s diskretno istaknutim logotipom firme. Na veći broj majica, cijena po komadu je manja, što čini isplativost većom.

You may also like...