Vrtne stolice inovativnog dizajna

Vrtne stolice su iznimno važan dio vrtnog namještaja koji će se maksimalno koristiti tijekom ljeta, ali i ostatka godine.
Najbitnije kvalitete vrtnih stolaca su udobnost, funkcionalnost i lako održavanje pa se prilikom kupovine uvijek vodite ovim stavkama.

Udobnost vrtne stolice je prioritet

Vrtne stolice prvenstveno moraju biti udobne za sjedenje jer ćete ponekad u njima provesti i više sati. Stolica mora biti napravljena tako da vam daje podršku za leđa i da rasterećuje noge.
Visina vrtnih stolica je iznimno bitna, iako se većina ljudi vodi vizualnim detaljima. Visoka vrtna stolica bit će dobra potpora vašem tijelu, a rukohvati dobre visine podržavat će vaše ruke.
Ovaj komad namještaja nemojte kupovati stihijski već ga dugo isprobavajte dok ne uvidite koje vam vrtne stolice najbolje odgovaraju.

Vrtne stolice

Vrtne stolice moraju biti funkcionalne

Budite oprezni pri nabavi vrtnih stolica. Jesu li prikladne za svoju svrhu, tj. možete li ih složiti ili sklopiti na način da ne zauzima mjesta na vašoj maloj terasi? Morate li ih stalno pomicati kako bi prošli uz njih? Mogu li se lako pospremiti kada dođe ružno vrijeme? Ne želite u posljednji čas tražiti način za njihovo pospremanje i smještaj.
Idealni izbor vrtnih stolica je onaj gdje se one mogu gurnuti ispod stola kada ih više ne koristite i tako pružiti vama više prostora.

https://www.youtube.com/watch?v=aj3Mjej1Ank

Vrtne stolice i njihovo održavanje

Ukoliko možete, nabavite vrtne stolice koje nije potrebno previše tetošiti i tražiti način za čišćenje ili vraćanje u normalu.
Bitno je da pažnju prilikom kupnje posvetite materijalu i dobro se informirate pa ćete vrijeme odmora stvarno koristiti za odmor, a ne na održavanje namještaja za vrt.

Posebnu pažnju posvetite njihovoj trajnosti. Izbor materijala je stvarno velik: drvenih i metalnih stolica do onih plastičnih stolica ili stolica od ratane.
Što se tiče održavanja, najboljima su se pokazale aluminijske stolice. Također su na vrhu popisa i vrtne stolice od kvalitetne ratane premazane zaštitnim slojem koji će zaštiti stolicu od blijeđenja na suncu ili truljenju od kiše.

Obje ove stolice su lagane za prenošenje i to im je svakako jedan veliki plus. Jedina veća razlika među nima je u tome da su vrtni stolci od ratane vizualno mnogo atraktivniji.

Sačuvajte i travu na vašem vrtu upotrebljavajuči najbolji kvalitet gnojiva za travu. O tome možete više prečitati u sljedečem tekstu.

Kreveti na razvlačenje su fantastičan način za optimiziranje i uštedu prostora.  Čitaj više …

You may also like...