Casio Px-160 digitalni klavir povezivanje

Povezivanje

Što se tiče povezivosti, sve na Casio PX-160 je prilično standardno. Postoje dva ¼ inča audio izlaza na koja možete da povežete eksterno pojačalo ili zvučnike, par stereo mini priključaka za slušalice prilikom privatnog sviranja i MIDI konektor koji povezuje tablet ili računar. Tu je i veza za vaše standardne pedale.

Zvuci

U klaviru Casio PX-160 postoji ukupno 18 različitih zvukova. Neki od zvukova su bolji od drugih, ali su još superiorniji od većine drugih modela u istom cenovnom rangu. Klavijatura je takođe opremljena sa 4 zvuka velikog klavira, tako da možete birati između klasičnog, modernog, svetlog i koncerta na osnovu vaših želja.

Tu su i razne žice, čembali, električni klaviri, orgulje i bas. Svi ovi zvuci su lepo izrađeni i iznenađujuće visokog kvaliteta.

Kontrole

Postoji nekoliko različitih funkcija koje su uključene u Casio PX-160 koje dodaju veliku vrednost klavijaturi. Podeljene i slojevite funkcije omogućuju vam da podelite klavijaturu u različite zvukove kao i da spojite dva slojevita zvuka zajedno kako biste napravili zanimljiviji teksturni zvuk.

Ova tastatura takođe ima ugrađeni metronom, ključnu funkciju prenosa koja je korisna kada se prati pevač, i duet režim koji vam omogućava da reprodukujete dva dela u istom opsegu oktava.

Efekti

Što se tiče efekata, Casio PX-160 ima efekat horusa, koncertne dvorane i podešavanje sjajnosti. To je malo oskudno u sekciji efekata, ali kada faktorišete zvukove, visokokvalitetnu građu i druge uključene funkcije, može im se oprostiti.

Ciljna grupa

Ovaj klavir je namenjen početnicima koji žele da dobiju instrument koji izgleda i zvuči odlično, uz neke dobre uvodne zvukove i efekte, bez obijanja banke.

You may also like...