Od estetskog problema do ozbiljnog oboljenja – proširene vene su tihi ubojica!

Prošlo je vrijeme kada si s ponosom pokazivala svoje noge? Tada su sigurno izgledale zdravo i privlačno. Vjerojatno ti dani predstavljaju samo daleka i tužna sjećanja.

Odlasci na ljetovanja su te činili sretnom? Samo ukloniš dlačice i koža nogu je potpuno čista. Sada je situacija malo drugačija. Možeš ukloniti dlačice depiliranjem i brijanjem, ali ne i modre, proširene vene. One i dalje ostaju na svom mjestu.

Pred tobom je trenutak u kojem možeš preokrenuti situaciju u svoju korist. Uvjeri se da možeš opet imati lijepe noge poslije samo 4 tjedna!

Ako ne poduzmeš nešto na vrijeme, imat ćeš strašnih problema s proširenim venama. Najveći je stvaranje krvnog ugruška i začepljenje vena. Ako se taj ugrušak u venama pokrene, može putovati cijelim tijelom. Zato su u svijetu česti slučajevi plućne embolije. Ugrušak iz nogu otputuje do pluća i izazove začepljenje plućne arterije.

Posljedice su plućni infarkt i gušenje!

Priroda nam nudi rješenje – kremu izrađenu od njenih plodova

Suvremene alternativne metode su pronašle rješenje. Znanstvenici su proveli 12 godina u laboratorijima tražeći potpuno prirodnu formulu. Stavili su brigu o svojim klijentima ispred zarade. Ovo istraživanje je rezultiralo jedinstvenim otkrićem. Iz laboratorije je izašlo revolucionarno sredstvo u borbi protiv proširenih vena.

Bilo da je oboljenje u početnoj ili kasnoj fazi, sredstvo je jednako učinkovito. Ovo je 100% prirodan proizvod koji nema kemije u sebi. To nije samo priča. Ovaj podatak je dokazan i u praksi.

Stručnjaci su odlučili da neće više nikoga držati u neizvjesnosti, pa su otkrili što je to usrećilo milijune žena diljem svijeta. Sada je to dostupno i na hrvatskom tržištu. U pitanju je najjači protivnik proširenih i upaljenih vena – moćna Vein Stopper krema.

To je jedinstvena formula koja bezbolno čisti kožu. Gledaš kako proširene vene nestaju iz dana u dan. Sprječava i komplikacije na koži. Koža će biti glatka, elastična i sjajna. Korištenjem ove kreme zaboravit ćeš na druge medikamente protiv bolova.

Aktivne biljne tvari – moćna kombinacija koja pomlađuje

Savršen spoj čistih i netretiranih biljaka, direktno iz prirode, pomoći će ti u ovoj borbi. Krema je sačinjena u laboratoriji od posebnog omjera aloe vere, ulja šipka i argana, ekstrakta kostrike i zlatnice.

To je jedinstven spoj rijetkih biljaka koje ju čine tako učinkovitom. Kada bi se samo jedna od njih eliminirala iz sastava, krema više ne bi bila tako učinkovita. Zato se treba čuvati kopija. One nemaju taj omjer ovih biljaka.

Poseban sastojak kreme je ekstrakt kostrike. On će ti pomoći da ojačaš krvne sudove, poboljšaš perifernu cirkulaciju i smanjiš proširene vene. Zaustavit će curenja kroz kapilarne zidove i ublažiti simptome teških i umornih nogu. Nećeš više osjećati napetost i peckanje u nogama.

Dovoljan je jedan tretman u trajanju od 4 tjedna da svojim nogama podariš vječno lijep izgled. Ovim tretmanom ćeš eliminirati otekline, podljeve i ljubičaste fleke. Vidno ćeš smanjiti vene koje su iskočile. Vein Stopper ih skuplja i oporavlja oštećenu kožu. Pozdravit ćeš se sa svim simptomima, uzrocima, skrivanjem nogu i suhoćom kože.

Prečitajte i kako djeluje krema protiv bora.

Pomoć parovima. Što učiniti kada dani zaljubljenosti i bračne sreće postanu dio prošlosti, a svakodnevica se pretvori u noćnu moru međusobnog optuživanja i svađa? Čitajte više …

You may also like...