I Heart Revolution razveselit će sve kreativce pune mašte

Dugotrajna i kvalitetna šminka za sve generacije može se pronaći asortimanu I Heart Revolution. Inovativne formule, širok spektar boja i tekstura i povoljne cijene razveselit će sve zaljubljenike u kozmetiku. 

Zanimljiva i kreativna rješenja za kozmetičke proizvode kojima ćete se veseliti iz dana u dan i šminka koja pobuđuje kreativnost ponos su ovog brenda. Mladenačka živost i šarenilo obradovat će sve, od zaljubljenika u kozmetiku do potpunih početnika, stoga je sada savršeno vrijeme da isprobate sve kozmetičke proizvode ovog brenda.

Iskustvo i inovacije u kozmetici

Kozmetika I Heart Revolution brenda postoji već gotovo trideset godina. Upravo iz tog iskustva poteklo je znanje i inovativnost kojim se brend danas ponosi. Prepoznatljive čokoladne palete jedan su od najprodavanijih proizvoda ovog brenda upravo zbog svoje kvalitete i upečatljivog dizajna. Ipak, asortiman I Heart Revolution kozometičkih proizvoda skriva mnoga iznenađenja koja će vas obradovati svojim lijepim izgledom i profesionalnom kvalitetom. 

Asortiman I Heart Revolution
I Heart Revolution: Blushing Hearts

Tražite li palete sjenila za oči koje u sebi sadržavaju boje za svaku priliku koje se lako nanose i miješaju, pigmenitrane su i dugo traju, onda je I Heart Revolution šminka idealna za vas. Ipak, njihov asortiman skriva mnoge druge proizvode, pa svoju osobnu kozmetičku zbirku možete upotpuniti i drugim proizvodima poput:

  • highlightera,
  • pudera
  • ruževa,
  • bronzera, 
  • paleta za konturu
  • fiksatora,
  • maskara,
  • raznim proizvodima za njegu kože i tijela.

Prepoznatljivi izgled šminke

Tko je rekao da šminka uvijek mora izgledati dosadno? I Heart Revolution kozmetika obradovat će vas lijepo dizajniranim pakiranjima koja će vas već na prvi pogled privući. Osim čokoladne palete sjenila za oči, u asortimanu se nalaze i mnogi drugi upečatljivi proizvodi, poput highlightera u obliku dijamanta, zvijezde ili srca, multi linera koji u sebi skriva nekoliko različitih olovki za oči i veselih kremastih ruževa raznih boja dizajniranih tako da pomalo podsjećaju na mala umjetnička djela.

Osim toga, ponuda skriva i kistove te aplikatore šminke zanimljivog i razigranog dizajna, u čijem ćete korištenju uživati svaki dan. Tuševi za oči koji podsjećaju na jednoroge, palete sjenila u obliku školjke iz mora i  body sprejevi prekrasnih mirisa učinit će da se svaki dan osjećate poput zvijezde.

You may also like...