Kvalitetni šatori za kampiranje online

Kampiranje je raj za sve ljubitelje prirode i avanturiste, a ako prvi puta planirate odlazak na kamp, tada je potrebno da znate koja vam je oprema potrebna. Šatori za kampiranje su osnovna oprema svakog kampera, a osim toga potrebne su vam i vreće za spavanje, sredstva za higijenu, frižider, prijenosna kuhala i ostalo. Sve o tome kakve vrste šatora razlikujemo i kako odabrati kvalitetan, te što vam je još potrebno za super iskustvo prvog kampiranja saznajte u nastavku.

Šatori za kampiranje

Osnova oprema svakog kampera su šatori za kampiranje u kojima će spavati. Ovisno o vašim potrebama birate između široke ponude raznih vrsta kamperskih šatora. Obavezno je da je šator vodootporan, jer nikada ne znate kakve će vas vremenske (ne)prilike zahvatiti na ljetovanju. Ovisno o cijeni razlikuje se i je li konstrukcija od fiberglasa ili aluminija, te jesu li klinovi aluminijski ili čelični. Oni skuplji imaju aluminijsku konstrukciju i čelične klinove.

Kvalitetni šatori za kampiranje
Osnovna oprema svakog kampera su šatori za kampiranje

Osim prema samim materijalima izrade, šatori za kampiranje biraju se i prema veličini. Postoje razne veličine šatora, od onih koji primaju više osoba i imaju predvorje, do onih za parove koji su veoma mali za dvije osobe. Osim šatora za spavanje neophodna vam je i vreća, a prema željama možete se odlučiti i na kupnju dodatnog madraca koji će vam omogućiti mekanu podlogu za miran san.

Ostala oprema za kampiranje

Kao dodatna oprema za kampiranje bez koje ne možete izdvajaju se još sredstva za higijenu, plinska kuhala, frižider, prostirke za plažu, stol i stolice… Nemojte zaboraviti ni uzeti kutiju prve pomoći koja vam može pomoći u slučaju neke nezgode ili uboda kukca.

https://www.youtube.com/watch?v=FeVFXMdNr7c

Također, sprejevi protiv komaraca ili mrava omogućit će vam bezbrižan san u šatoru. Sve ovo omogućit će vam nezaboravan doživljaj u kampu, te normalno funkcioniranje za vrijeme kampiranja. Svaki kamp opremljen je sanitarnim čvorovima i tuševima kojih ima dovoljno za sve posjetitelje. 

Šatori za kampiranje i ostala oprema danas se mogu jednostavno i brzo kupiti online, a sve što je potrebno je odabrati proizvode koje želite naručiti, platiti i u svega nekoliko dana paket s vašim proizvodima iz košarice doći će na vašu kućnu adresu.

servis za bicikle

Bicikl kao sve češće prijevozno sredstvo

U posljednjih nekoliko godina bicikli ne predstavljaju samo sportski dodatak koji ljudima služi za rekreaciju, već uvjerljivo postaje sve češće prijevozno sredstvo kojim ljudi putuju na posao, u teretanu, trgovinu, na kavu i slično.

You may also like...