Kozmetika Nabla – iskrenost prije svega

Kozmetika Nabla brend je koji temelji na iskrenosti prema svojim klijentima, kojima pruža proizvode vrhunske kvalitete koji su funkcionalni i sigurni za svakodnevno korištenje. Nabla stvara funkcionalne proizvode visoke kvalitete, ali se ne boji inovativnosti i kreativnosti u istima pa su njihovi proizvodi uvijek zanimljivi i kreativni.

O kozmetici Nabla

Kozmetika Nabla brend je rođen u Italiji, gdje se uz pomoć najboljih sastojaka proizvodi vrhunska kozmetika. Nabla pokušava ukomponirati što više prirodnih sastojaka u proizvodnju svoje kozmetike, kako bi dobili što kvalitetniji proizvod za svoje kupce koji se ne kosi s prirodnim načinom života.

Kozmetika Nabla paleta sjenila za oči
Kozmetika Nabla – Poison Garden paleta sjenila za oči

Proizvođači smatraju da pomoću kozmetike Nabla trebamo otkriti svoju individualnost i po čemu se razlikujemo od drugih te se tim putem i odlično zabaviti. Nabla, osim što inspirira Vas, pomoću “Me & Nabla“ sekcije sluša vaše zahtjeve kako bi udovoljila svojim kupcima i dala im mogućnost da sudjeluju u stvaranju brenda. Cilj koji ima kozmetika Nabla je napraviti što kvalitetniji proizvod sa sigurnim sastojcima po najnižoj mogućoj cijeni.

Nabla kozmetika brine o svima

Osim što koristi najbolje sastojke, Nabla kozmetika brine i za okoliš te je tako protiv okrutnosti prema životinjama (svi proizvodi su im „Cruelty Free“), te također ne uvoze proizvode u zemlje gdje bi oni mogli biti testirani na životinjama. Također, Nabla u svojim proizvodima nema sastojke životinjskoga porijekla te su tako većinom veganski. U pojedinim proizvodima koriste pčelinji vosak koji zbog toga nisu veganski.

Također, Nabla koristi sastojke koji pristaju uz sve tipove kože i ne zatvaraju pore te su prirodnog porijekla. Kozmetika Nabla vjeruje u individualnost svake osobe i prilagođuje svoju kozmetiku Vama. Svojim magnetičnim paletama i prodajom individualnih sjenila, rumenila, bronzera i highlightera omogućuje Vam slaganje vaše personalizirane palete sa svime što vam je potrebno za savršen look!

Nabla nudi mnoštvo proizvoda te su neki od najpopularnijih njihovi ruževi i olovke za usne, palete sjenila za oči, korektori, tekući puderi, sve do proizvoda za nanošenje šminke poput četkica i blendera. Kupnjom Nabla kozmetike dobit ćete vrhunski proizvod temeljen na prirodnoj bazi i okrenut novom svijetu koji se bazira na bitnim ekološkim i humanim aspektima. Linija kozmetičkih proizvoda Nabla je kao stvorena za moderne mlade ljude koji brinu o svijetu oko sebe.

Pročitajte i članak sa naslovom “I Heart Revolution razveselit će sve kreativce pune mašte“.

You may also like...