Maskice za Huawei mobitele

Kineska multikompanija Huawei započela je s kreiranjem jeftinih mobitela koji su bili pristupačni svima, no nisu nudili top specifikacije i nisu se mogli se natjecati s popularnim brendovima poput Applea ili Samsunga. Danas je priča drugačija i Huawei je dokazao da David može pobijediti Golijata. Unazad nekoliko godina Huawei ima jedne od najkvalitetnijih mobitela na tržištu koji i dalje koštaju nešto manje od ostalih popularnih brendova, a nude čak i bolje specifikacije.

Budući da su mobiteli skupi, maskice su obavezne kako biste izbjegli veće financijske gubitke u slučaju oštećenja, stoga u daljnjem tekstu pročitajte kakve sve maskice razlikujemo, gdje kupiti najjeftinije maskice za Huawei, te koje su prema nama najbolja vrsta.

Vrste maski za mobitele

Postoje različite vrste maskica za Huawei mobitele, a najpopularnije su naravno silikonske. Osim njih razlikujemo i futrole za mobitele, o kojima nećemo previše pisati jer su veoma nepraktične, te preklopne i kožne maskice. 

Silikonske maskice za Huawei su najpraktičnije i ne otežavaju rukovanje s mobitelom. Jedina mana im je što ne štite staklo uređaja, no dodatno staklo za zaštitu ekrana mobitela riješit će ovaj problem i u potpunosti zaštititi ekran u slučaju blažih padova ili grebanja. Upravo zbog toga silikonske maskice naš su favorit, jer ne otežavaju rukovanje s uređajem, ne narušavaju izgled, te nude odličnu apsorpciju udarca prilikom pada mobitela.

Preklopne i kožne maskice za Huawei nisu pretjerano popularne, a glavni razlog tome je što preklopne maskice otežavaju rukovanje s uređajem, pogotovo tijekom slikanja zadnjom kamerom. S druge strane, kožne maskice većinom biraju stariji ljudi jer one predstavljaju luksuz, te koštaju znatno više od silikonskih, a pružaju lošiju zaštitu.

Najjeftinije Huawei maskice

Huawei maskice za mobitel možete pronaći u raznim dućanima koji se bave prodajom opreme ili dodataka za mobitel, no najjeftinije maskice za Huawei su u online dućanima. Osim toga online trgovine nude i širok izbor različitih boja i dizajna maskica, a neki nude i kreiranje maskica sa slikom prema vašoj želji. Upravo zbog toga kupnja online je najbolja odluka koju možete donesti , jer ćete proći jeftinije, ne morate odlaziti u dućan i imate puno veći izbor različitih vrsta.

You may also like...