Personalizirajte poklon natpisima za majice

Bilo da se radi o djevojačkoj ili momačkoj večeri, utakmici tima za koji navijate, norijadi ili poklonu za rođendan, majice s personaliziranim natpisima odličan su način da obilježite važan trenutak i ostavite si lijepu uspomenu. Natpisi za majice mogu biti smiješni, ozbiljni, slatki, mogu biti sačinjeni od jedne riječi ili nekoliko rečenica, no bitno je da su kratki i da ih s ponosom pokazujete dok nosite svoju majicu.

Za svaku prigodu

Postoje mnogi servisi koji pružaju uslugu tiskanja natpisa za majice koje sami osmislite. To vam omogućuje da stvorite savršenu majicu za svaku prigodu. Natpisi za majice na norijadi odavno su već poznati kao revija originalnih šala na račun škole ili učenika, a smišljaju se mjesecima unaprijed. S druge strane, sve je popularnije tiskanje natpisa na majice i prilikom djevojačke večeri, kako bi tijekom ludog izlaska svi prisutni znali povod razuzdane zabave.

Odličan poklon nerazdvojnim dvojcima čine i majice s tematski povezanim natpisima – na primjer „mama“ i „kćer“, „velika seka“ i „mala seka“, „najbolji prijatelji“ ili „djed“ i „djedov najdraži unuk“. Raspoloženje mogu popraviti i smiješni natpisi za majice, pogotovo ako ih smislite sami, što vam pruža mogućnost na majicu tiskati kakvu internu šalu koja će posebno razveseliti nosioca.

Kreativno razmišljajte

Pronađete li se u situaciji da morate osmisliti vlastiti natpis za majicu, što prije ili kasnije hoćete, jer su majice s natpisima vrlo popularna stvar, pustite mašti na volju. Kratki natpisi za majice općenito su bolja ideja, jer čitatelj nema puno vremena pročitati natpis. Nadalje, natpisi za majice u čitkim fontovima i većih veličina lakše se čitaju, a važan je i odabir boje teksta, koji mora odgovarati boji majice, ali isto tako mora natpis za majice učiniti čitkim.

Zgodno je ako se natpis za majicu rimuje, a osjećate li se posebno kreativno pokušajte se i prijelomom teksta i grafičkim rasporedom po majici poigrati natpisom. Osim što će majica izgledati zanimljivije, poruka koju natpisom želite prenijeti tada može biti efektnija. Bilo da se radi o natpisu za majice za neki lijep događaj, poklon ili se radi o natpisu koji smišljate u profesionalne svrhe (poslovni darovi), natpis ne zaboravite istaći postavljanjem na vidljivo mjesto, u samu sredinu majice ili, još bolje, na prsa.

Darovi za Valentinovo koji su garancija oduševljenja. Ususret najromantičnijem danu u godini svi zaljubljeni nailaze na istu nedoumicu – kako odabrati savršen poklon za voljenu osobu? Čitajte više …

You may also like...