SoftShell jakne za sve koji vode aktivan život

Dobro je poznato da osobe koje vode aktivan život nerijetko imaju problema s pronalaskom adekvatne odjeće za prijelazno razdoblje u godini jer su sve jakne iz asortimana predebele ili pretanke. Kao najbolje rješenje već godinama i brojnim korisnicima pokazale su se SoftShell jakne. 

Naime, to su jakne koje svojim korisnicima nude udobnost i zaštitu u svim vremenskim uvjetima te u obavljanju raznih fizičkih aktivnosti. Zato ih valja uzeti u obzir ukoliko ste osoba koja vodi aktivan život te je u potrazi za adekvatnom jaknom koja će pratiti svaki vaš korak i ispuniti sve uvjete.

Kvalitetni materijali odjeće

Osim zbog visoke udobnosti i funkcionalnosti, SoftShell jakne svoju popularnost mogu zahvaliti i tome što svoje korisnike iznimno dobro štite u različitim vremenskim uvjetima poput:

  • Vjetra
  • Slabog snijega
  • Slabe kiše

Osim zaštite od vlage, SoftShell jakne daju i visoku toplinsku zaštitu svojim korisnicima u vremenu kada nema padalina zbog čega su odličan izbor za nošenje tijekom proljetnih mjeseci ili pak hladnijih ljetnih dana. Kreirane su uz pomoć brojnih testiranja, visokih ulaganja i ispitivanja tržišta.

Tajna udobnosti i topline ovog odjevnog predmeta

SoftShell jakne su vrlo tanke te je činjenica da pružaju iznimno dobru toplinsku i nepropusnu zaštitu zagonetka mnogim korisnicima. Tajna tako visokih performansi krije se u tome što je napravljena od vrlo prozračne i nepropusne membrane u svom središtu, od vodonepropusne zaštite na vanjskoj strani te toplog flisa u unutarnjoj strani koji doprinosi osjećaju topline. 

SoftShell jakne za žene
SoftShell jakne je prikladna za sve vremenske uvjete

Kombinacija svih ovih dijelova čini ovu jaknu idealnim za različite vremenske uvjete i zbog toga je sve popularniji izbor.

SoftShell jakna odbija kišu

Kao jedna od najvažnijih karakteristika SoftShell jakni navodi se njihova vodonepropusnost. Način na koji one djeluju vodonepropusno je taj da njihova vanjska membrana odbija vodu, odnosno ne dopušta joj upijanje pa voda klizi s jakne i ne upija se u istu. Važno je napomenuti da se ova karakteristika vremenom gubi pa ju valja obnoviti i to na način da se stavi u sušilicu rublja na nisku temperaturu čime se vanjskom sloju jakne vraćaju njezina primarna svojstva koja odbijaju kišu i omogućuju vam suhoću tijekom boravka na kiši. 

Što je Softshell?

Ono što je također važno napomenuti je to da ovaj zaštitni sloj ipak nije dovoljna zaštita u slučaju da je jaka kiša ili da ste istoj izloženi duže od pola sata jer se ipak radi o jakni za prijelazno razdoblje koja je tanka.

You may also like...