Cerada – savršena zaštita za automobil

Cerada je automobilska oprema koju bi trebali imati svi vlasnici automobila pa čak i oni koji imaju vlastitu garažu. Naime, cerada može poslužiti za zaštitu vozila onda kada ste odsutni od kuće, odnosno kada se nalazite na mjestu gdje vaš automobil ne može imati krovnu zaštitu.
Cerada je neophodna u svakom godišnjem dobu – u ljetnom razdoblju kada jako sunce može štetno djelovati na boju karoserije te na unutrašnjost vašeg automobila, kao i u zimsko vrijeme kada su vlaga, snijeg i led svakodnevna pojava.

Funkcionalnost cerade za auto

Cerada je oprema u koju se isplati uložiti novac! Ona može prevenirati štetu na automobilu, a svi znamo koliko skupa može biti zamjena dijelova i popravak vozila.

Zamislite samo koliko košta popravak štete na limu automobila uzrokovane primjerice tučom. Što mislite, isplati li se ipak uložiti u kvalitetnu ceradu koja efikasno štiti od ove vremenske nepogode? Naravno da se isplati i to višestruko!
Cerada će efikasno zaštititi vašeg limenog ljubimca i od raznih drugih nepogoda, poput jakog sunca, magle, kiše, mraza, snijega, lišća ili smole s drveća itd.

Kupovina i primjena cerade za auto

Postoji više različitih modela cerada za automobil – od onih jednostavnijih namijenjenih za zaštitu od vlage ili sunca do onih kompleksnijih, koje su izrađene od iznimno kvalitetnih materijala dodatno obloženih zaštitnom pjenom koja osigurava apsolutnu zaštitu od težih vremenskih nepogoda, poput primjerice tuče.
Cerade za vozila su dostupne u više standardnih veličina pa se i kupuju prema veličini, odnosno tipu vozila. Opremljene su posebnim elastičnim trakama pomoću kojih se pričvršćuju na vozilo i koje, pod uvjetom da su ispravno postavljene sprječavaju njihovo eventualno skliznuće s vozila. Zahvaljujući tim trakama za pričvršćivanje montaža cerade na automobil, jednako kao i demontaža su vrlo jednostavna i brza radnja koju baš svatko može bez imalo muke izvršiti.

Nakon upotrebe cerada se može vrlo jednostavno sklopiti i pospremiti u vlastitu torbu.

Nosači za bicikl. Velika nosivost omogućuje prijevoz elektrobicikala i teških brdskih bicikala. Čitajte više …

You may also like...