Web hosting Hrvatska je veoma tražen pojam

Hrvatski web hosting

Web hosting predstavlja server koji je stalno uključen i povezan s internetom, i na kojem se nalazi vaša web stranica. Već smo rekli da je domena adresa koja vodi do hostinga, te jedino o hostingu ovisi brzina kojom će se vaša stranica učitavati, koliko posjetitelja hosting može primiti i koliko puno stvari možete staviti na web hosting.

Osim toga, brzina učitavanja stranice ovisi i koliko je hosting udaljen od posjetitelja, te je upravo zbog toga web hosting Hrvatska jedan od najtraženijih pojmova na Googleu za sve koji planiraju raditi web stranicu za Balkan. On će pružati najbolje rezultate i najbrže učitavati stranicu posjetiteljima u blizini, a prednost je i korisnička podrška na hrvatskom!

Odabir web hostinga

Kod odabira hosting paketa morate znati kakva će vaša stranica biti. Za jednostavne stranice gdje je glavni sadržaj tekst + slika i koje ne očekuju veliku posjećenost, starter hosting paket koji je najjeftiniji je dovoljan, no ako na stranicu planirate postavljati neke veće datoteke i očekujete veliku posjetu, tada morate odabrati neki skuplji web hosting paket. Kvalitetan web hosting znači da neće biti prekida sa stranicom, da je korisnička podrška uvijek dostupna i da nećete imati nikakvih problema oko offline stranice. Upravo zbog toga prilikom kupnje nemojte tražiti najjeftiniji hosting, jer vam on možda neće biti pouzdan.

SSL certifikat štiti podatke korisnika

Još jedan veoma bitan pojam koji će vam se javiti prilikom registracije domene kao dodatna opcija je SSL certifikat. On jamči sigurnost za podatke koji se upisuju na vašoj stranici i iako nije neophodan za sve stranice, kod nekih stranica je obavezan. U slučaju da planirate izradu web shopa gdje korisnici upisuju svoje podatke i podatke s kartica ili će se na stranici upisivati neki važni podatci koji ne smiju doći do javnosti, tada morate nabaviti SSL certifikat za vašu domenu

You may also like...