Wild 4d za savršeno mladu kožu

Naša koža je često naš najveći adut kada je riječ o izgledu i privlačnosti. Tijekom povijesti je stanje kože igralo jako veliku ulogu. Glatku, i bijelu kožu imali su samo kraljevi, kraljice, aristokracija, elita i povlašteni. Tako su se odvajali od nižeg sloja koji je ujedno i bio radnički te si nije mogao priuštiti dostatnu njegu za kožu. Radnike se također moglo prepoznati po tamnoj koži dok je odlika elite bila mliječno bijela i zaglađena koža. No, danas koža nije više statusni simbol nego je svima dostupna mogućnost da imaju onakvu kožu kakvu žele. Neki baš vole imati koju boru, neki vole imati potpuno zaglađenu kožu. Tako je nekima za profesiju ključno stanje kože, a nekima to ne igra nikakvu ulogu, no ipak žele izgledati madoliko i očuvano.

Krema protiv bora – dosta je!!

Najveći neprijatelj kože u današnje vrijeme jesu bore. Bore su uzrokovane mnogim čimbenicima, od izloženosti suncu do starenja tj. gubitka elastičnosti kože. Malene su bore u redu, ali svatko u jednom trenutku poželi povikati: “Stop, dosta je!!!“ S tim povikom počinje potraga za najboljim „lijekom“ protiv bora. Na vrhu te liste jest krema protiv bora kao najmanje invazivna mogućnost borbe protiv nastalih bora i prevencije onih koje još nisu nastale.

Krema protiv bora – princip djelovanja

Krema protiv bora, ona kvalitetnija, jest pravi proizvod istraživanja i znanosti. U njoj su razni kemijski spojevi koji ne štete koži nego nastoje simulirati i potaknuti prirodnu proizvodnju kolagena. Krema protiv bora tako djeluje na način da kroz redovitu primjenu u kožu utiskuje kemijske spojeve koji potiču prirodnu proizvodnju kolagena koji je zaslužan za elastičnost kože, a koji s godinama presušuje. Rezultat smanjenja kolagena jest pojava bora.

Krema protiv bora – inovacija iz Lux-Factora

Trenutno iznimno učinkovita krema protiv bora koja je dostupna svima na tržištu je Wild 4D krema protiv bora. To je „intenzivna krema za pomlađivanje s botox učinkom“. Znači da vam nisu potrebne užasne igle jer se isti rezultat nalazi i u ovoj bočici. Ova krema prodire u dublje slojeve kože, iz unutra potiče prirodnu regeneraciju epiderme, dermatološki je ispitana, rezultati su naprosto neopisivi. Ujedno štiti kožu od raznih vanjskih utjecaja koji su česti uzročnici bora. Postotak pomlađivanja kože je fantastičnih 80%. Nema razloga za brigom ako je uz vas krema protiv bora.

Želite li saznati što je paradontoza? Pročitajte si članak na tu temu.

You may also like...