Zamjenski toneri za laserski printer

Mnogi smatraju da je printer investicija koja ne zahtijeva trošak, no neugodno se iznenade kada ostanu bez boje. Toneri mogu koštati čak i više od novog pisača, na što mnogi ljudi nisu spremni. U slučaju da ste u potrazi za alternativnim rješenjem, jer vam je original toner preskup, možete se odlučiti i na neka druga rješenja. Postoje i zamjenski toneri za laserske printere, koji će za puno manje novaca pružiti gotovo jednaku kvalitetu ispisa i dugotrajnost. Nastavite čitati tekst i saznajte sve o tome koje su vaše mogućnosti, kada printer ostane bez boje.

Original toner za printer

Najpoznatija marka printera je zasigurno Canon, a odmah iza njega stoje Pixma i HP. Možda je iznenađujuć podatak da ove firme u poslu s printerima zarađuju odlično od prodaje boje. Naime, originalni toneri su oni koje proizvodi marka printera. Oni se preporučuju za korištenje od strane marke, te za njih garantira proizvođač. Njihova cijena je dosta velika, no oni garantiraju odličnu kvalitetu ispisa, dugotrajnost tonera i mnoge druge stvari. Ako vam budžet dozvoljava, tada biste se svakako trebali odlučiti na original toner, no ako želite proći što jeftinije, zamjenski toneri su uistinu dostojna zamjena.

Toneri HP su testirani kako bi osigurali dosljednost u kvaliteti ispisa i pouzdan rad pisača.

Zamjenski toneri ne znače lošiju kvalitetu

Zamjenski toner ne koristi nekvalitetnu tintu, već ga ne pripisuje proizvođač. Postoje razne druge marke boje za printere, koje proizvode gotovo identičnu tintu kao i original. Ako pisač ne koristite za printanje jako važnih dokumenata, gdje je potrebno da se svaki piksel fotografije vidi, tada su zamjenski toneri za laserski printer odličan izbor. Za znatno manju cijenu postići ćete gotovo jednake rezultate ispisa, a ako često printate dokumente, oni su jeftiniji izbor od originala. 

Postoji i varijanta ponovnog punjenja. Takvi toneri su jeftiniji, a prodaju se u raznim trgovinama. Prednost ovakvih tonera je što ne plaćate nepotrebno kućište, već se u njega samo lijeva boja. Ovaj spremnik će imati odličnu tintu, no nije dugoročno rješenje i trebao bi se mijenjati nakon nekoliko punjenja, jer se oštećuju razni drugi njegovi dijelovi.

Toneri za printere online

Web trgovina toner123.si u svojem širokom asortimanu krije razne proizvode za printere. Original ili zamjenski toneri dostupni su za sve modele printera po odličnim cijenama. Posjetite njihovu web trgovinu i pronađite sve što vam je potrebno. Nakon dodavanja artikala u košaricu, izvršite narudžbu i paket će biti poslan na vašu kućnu adresu u veoma kratko vrijeme. Kupnja online ima niz prednosti, a glavne prednosti su niže cijene i to što možete kupovati bez da napuštate svoj dom.

You may also like...